Cheese & Artichoke Stuffed Chicken Breasts
評価:
FatSecret会員の平均評価
|
Cheese & Artichoke Stuffed Chicken Breasts
Chicken breast stuffed with artichoke hearts and goat cheese.
材料
調理方法
- Pre-heat oven to 375 °F (190 °C).
- Flatten chicken breast to 1/8".
- In food processor, combine artichoke hearts and goat cheese. Combine until creamy.
- Split between two breasts. Spoon onto each breast in the middle, folding breast over mixture.
- Bake for 15-20 minutes depending on size of breast.
162人のメンバーがこのレシピを料理帳に追加しました。
|
評価
It was great! I ended up substituting feta cheese for goat cheese and added some kalamata olives into the food processor for a little more flavor. You may want to add a little sauce of some sort, I just added some garlic season on the chicken before stuffing it! It was so good!
2010年 07月 15日 投稿者: cjsoto
|
yum! I also added chopped green onions and red peppers--delicious!
2010年 01月 2日 投稿者: caillovesfootball
|
Made this the other night. It was good, but next time I make it I will put bacon in it too. It was a little bland, but I think the bacon will be great.
2008年 06月 20日 投稿者: LisaDarby
|
|
|
|
|
このレシピを評価する
このレシピを見るにはサインインする必要があります。ここをクリックしてサインインする。
|
|
|
レシピをもっと探す
|
食事の種類で絞り込む
主食
昼食
最新のレシピ
味噌ポン酢でシンプルに味わい深い一品。
|
これらのパンケーキはとても美味しく、蜂蜜で釉薬をかけています。
|
甘くて美味しくヘルシーなおやつ。
|
朝食に厚くて美味しいヘルシーなパンケーキ。
|
|
レシピを投稿
栄養のまとめ:
|
|
Cheese & Artichoke Stuffed Chicken Breastsの1サービングあたりのカロリーは308あります。
|
|
カロリーの内訳 19% 脂質, 2% 炭水化物, 79% たんぱく質. |
|
栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
1287 kj
308 kcal
たんぱく質
58.04g
脂質
6.14g
飽和脂肪
2.892g
トランス脂肪
0.06g
多価不飽和脂肪
0.806g
一価不飽和脂肪
1.427g
コレステロール
144mg
炭水化物
1.81g
糖分
0.12g
食物繊維
0.9g
ナトリウム
361mg
カリウム
670mg
カロリーの内訳
炭水化物 (2%)
脂質 (19%)
たんぱく質 (79%)
|
|
|