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量:
8 分量
準備時間:
15 分
調理時間:
7 時間
食事の種類:
汁物
昼食
評価:
Average FatSecret member ranking FatSecret会員の平均評価
投稿者: MommieAnya0220

Crockpot Chicken Vegetable and Brown Rice Soup

A veggie and chicken soup with brown rice to keep you warm when the cold keeps you in.

材料

調理方法

  1. Prepare a crockpot.
  2. Add all of the diced vegetables into the crockpot. Also add the diced cooked chicken breast.
  3. Add the water and chicken stock.
  4. Stir in the brown rice.
  5. Season with pepper and thyme.
  6. Cook until the rice is tender and done, about 6-8 hours.
  7. Note: this is a meal that can be started in the morning and eaten when you get home for dinner.
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評価 
I modified the recipe: used addl 1C of stock & water, added a sprig of rosemary and 2 leafs of sage and added some wild rice..but, I thought the broth was still a little bland. Maybe next time I'll add some oregano or basil, but there will be a next time--it was good!!
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2012年 09月 22日 投稿者: CAMB1104
Seems like a great recipe but, shouldn't be under the detox phase since no meat is allowed yet...can't wait to try it once I get to phase II though! :)
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2012年 01月 7日 投稿者: myDaisy
I added some grated parmesan for a garnish, and it just added a little saltiness. I LOVED this soup.
user vote
2008年 10月 14日 投稿者: MommieAnya0220

     
 

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汁物 昼食

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簡単で甘くて美味しい。
投稿者: waiwey333
あっという間に作れる美味しい低カロリースープ。
投稿者: Bunchooo
準備が簡単な料理。
投稿者: Komaron
最高で簡単な無糖ケトパン.。

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栄養のまとめ:

Crockpot Chicken Vegetable and Brown Rice Soupの1サービングあたりのカロリーは78あります。
カロリーの内訳 11% 脂質, 64% 炭水化物, 25% たんぱく質.

栄養成分
分量
1サービングあたり
1サービングあたり
エネルギー
326 kj
78 kcal
たんぱく質
5.07g
脂質
0.98g
飽和脂肪
0.271g
多価不飽和脂肪
0.284g
一価不飽和脂肪
0.246g
コレステロール
6mg
炭水化物
13.09g
糖分
1.18g
食物繊維
1.9g
ナトリウム
332mg
カリウム
255mg
4%
1日の摂取目安*
(78 cal)
4% 1日の摂取目安
カロリーの内訳
 
炭水化物 (64%)
 
脂質 (11%)
 
たんぱく質 (25%)
*1日の摂取目安の2000カロリーに基づく

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