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Amazing chili that's good for those cold days. Make a big pot and have leftovers.
材料
調理方法
- Chop onion. Combine in a large pot with beef over medium heat, breaking up meat with a spoon.
- Cook until meat is no longer pink and onion is tender, about 10 minutes.
- Add the rest of the ingredients. Use more chili powder to taste if desired.
- Reduce heat and simmer for at least 20 to 30 minutes.
- Serve in bowls with toppings of grated cheddar cheese, chopped green onions, and sour cream.
- Also can be served over rice or macaroni.
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栄養のまとめ:
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Cabin Chili with Meatの1サービングあたりのカロリーは559あります。
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カロリーの内訳 21% 脂質, 49% 炭水化物, 30% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
2340 kj
559 kcal
たんぱく質
42.98g
脂質
13.25g
飽和脂肪
4.887g
トランス脂肪
0.722g
多価不飽和脂肪
1.334g
一価不飽和脂肪
5.196g
コレステロール
74mg
炭水化物
70.02g
糖分
12g
食物繊維
24.8g
ナトリウム
2424mg
カリウム
1994mg
カロリーの内訳
炭水化物 (49%)
脂質 (21%)
たんぱく質 (30%)
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