Baked Whitefish with Tarragon over Spinach
評価:
FatSecret会員の平均評価
|
Baked Whitefish with Tarragon over Spinach
Purist cooking
材料
調理方法
- Pre-heat oven to 375 °F (190 °C).
- Place fillets in lined baking dish , skin side down (foil optional).
- Cover fillet with fresh tarragon leaves. Squeeze juice from lemon over fillet. Lightly dust with fresh ground black peppercorn.
- Make a foil 'tent' over the fillet and bake for 30 minutes at 375 °F.
- Toss together the baby spinach, snow peas, balsamic vinegar and parmesan cheese. Place portions on to serving dishes.
- To easily remove the fish from the skin, use a large serving spoon to scoop the fish off the skin and on to your pre-portioned salad. Serve immediately.
190人のメンバーがこのレシピを料理帳に追加しました。
|
|
|
|
|
このレシピを評価する
このレシピを見るにはサインインする必要があります。ここをクリックしてサインインする。
|
|
|
レシピをもっと探す
|
食事の種類で絞り込む
主食
昼食
最新のレシピ
ランチやディナーに最適な、風味豊かで作りやすいスープ。
|
手早く簡単に美味しい一品。
|
あっという間に作れる美味しい低カロリースープ。
|
軽くて甘くておいしい。
|
|
レシピを投稿
栄養のまとめ:
|
|
Baked Whitefish with Tarragon over Spinachの1サービングあたりのカロリーは213あります。
|
|
カロリーの内訳 36% 脂質, 16% 炭水化物, 49% たんぱく質. |
|
栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
893 kj
213 kcal
たんぱく質
25.7g
脂質
8.35g
飽和脂肪
1.949g
多価不飽和脂肪
2.623g
一価不飽和脂肪
2.697g
コレステロール
72mg
炭水化物
8.25g
糖分
4.98g
食物繊維
1.8g
ナトリウム
160mg
カリウム
477mg
カロリーの内訳
炭水化物 (15%)
脂質 (36%)
たんぱく質 (49%)
|
|
|