評価:
FatSecret会員の平均評価
|
A healthy make-over salad with terrific authentic Japanese flavors.
材料
調理方法
- The cucumbers can be peeled, cut lengthwise, seeded, and sliced into thin half moons.
- In a large bowl, combine cucumbers and salt; mix well.
- Add sugar, soy sauce, rice wine vinegar, and sesame oil; mix well.
- Sprinkle with sesame seed and mix.
- Let marinate for 20 minutes before serving.
- To serve, divide salad among individual chilled plates.
853人のメンバーがこのレシピを料理帳に追加しました。
|
評価
soy sauce has too much gluten to be considered safe for celiacs... be warned!
2016年 10月 22日 投稿者: effivd
|
This is delish - I used low sodium soy sauce which cuts the sodium level but doesn't affect the taste.
2014年 07月 28日 投稿者: cmlynn
|
|
Why not use sugar substitute, cut salt to 1/4 tsp and use low sodium soy sauce. I also have B/P issue so must watch sodium but it seems like a whole tsp of salt is a lot
2013年 04月 30日 投稿者: gmcclune001
|
This sounds great. I think I'll try using low sodium soy sauce and trimming back the added salt. Should be just as good.
2011年 07月 17日 投稿者: MKreush
|
If you are on Atkins then the sodium should be fine unless your doctor says low salt for you. You can by lower sodium soy sauce. I made this using O carb sweetener and cut the seeds in half and it was wonderful and only it like 2.5 net carbs. If you are not yet able to have soy then don't add any soy sauce and if you are not able to have seeds then don't use seeds. Cucumbers, sweetener and vinegar is wonderful all by itself. You can also add sliced onion to this if you need to use up your net carb allowance.
2011年 06月 3日 投稿者: Giapets
|
|
I'm planning to try it. I will replay soy sauce with low sodium soy and the sugar with honey. I will let you all know how it tastes.
2011年 04月 20日 投稿者: Newness
|
I really love this recipe! Substituted 3 tsp. of sugar for 3 drops sucralose and cut the salt down to 1/2 tsp. (personal taste) - overall, yummy! Will be making this again!
2011年 04月 11日 投稿者: dreama
|
This is so very very good always!
2011年 03月 29日 投稿者: jamina1
|
|
|
|
|
このレシピを評価する
このレシピを見るにはサインインする必要があります。ここをクリックしてサインインする。
|
|
|
レシピをもっと探す
|
食事の種類で絞り込む
おかず
サラダとサラダドレッシング
最新のレシピ
シンプルな材料で作る簡単で満足感のあるスープ。
|
軽くて甘くておいしい。
|
朝食に厚くて美味しいヘルシーなパンケーキ。
|
甘くて美味しくヘルシーなおやつ。
|
|
レシピを投稿
栄養のまとめ:
|
|
Japanese Cucumber Saladの1サービングあたりのカロリーは45あります。
|
|
カロリーの内訳 41% 脂質, 51% 炭水化物, 8% たんぱく質. |
|
栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
187 kj
45 kcal
たんぱく質
0.89g
脂質
2.04g
飽和脂肪
0.297g
トランス脂肪
0g
多価不飽和脂肪
0.87g
一価不飽和脂肪
0.77g
コレステロール
0mg
炭水化物
5.8g
糖分
4.09g
食物繊維
0.5g
ナトリウム
808mg
カリウム
94mg
カロリーの内訳
炭水化物 (51%)
脂質 (41%)
たんぱく質 (8%)
|
|
|