Orange Roughy in Scallion and Ginger Sauce
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Orange Roughy in Scallion and Ginger Sauce
This delicious sauce can be used with many types of fish.
材料
調理方法
- Pre-heat oven to 400 °F (200 °C).
- Mix sherry or vermouth, soy sauce, sesame oil, onion, ginger and garlic in small bowl.
- Place fish fillets in ovenproof casserole dish.
- Drizzle marinade over fish and bake for 12 minutes or until the fish flakes easily.
- Cod, sole, or flounder can be used instead or orange roughy.
- Note: based on recipe from the South Beach Cookbook.
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評価
VERY salty when used with a thinner cut of fish. I used Tilapia and the soy sauce covered every other flavor. I could hardly eat it. I would use it with a thicker cut and use the low salt soy sauce.
2010年 01月 14日 投稿者: what_a_cat
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栄養のまとめ:
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Orange Roughy in Scallion and Ginger Sauceの1サービングあたりのカロリーは291あります。
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カロリーの内訳 22% 脂質, 14% 炭水化物, 64% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
1218 kj
291 kcal
たんぱく質
39.3g
脂質
6.16g
飽和脂肪
0.683g
多価不飽和脂肪
2.149g
一価不飽和脂肪
2.337g
コレステロール
136mg
炭水化物
8.68g
糖分
1.47g
食物繊維
1.2g
ナトリウム
1068mg
カリウム
543mg
カロリーの内訳
炭水化物 (14%)
脂質 (22%)
たんぱく質 (64%)
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