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Baked omelet with onions and corn.
材料
調理方法
- Chop the onion in to very small pieces.
- Mix egg whites, corn and onions in a bowl.
- Spray a small pan with non-stick spray.
- Pour ingredients in to the pan and add salt, pepper, onion powder and garlic power.
- Bake at 350 °F (175 °C) until brown on top.
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評価
Substitute a green veggie for the corn.
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栄養のまとめ:
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Chinese Omeletの1サービングあたりのカロリーは100あります。
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カロリーの内訳 6% 脂質, 37% 炭水化物, 57% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
418 kj
100 kcal
たんぱく質
14.48g
脂質
0.63g
飽和脂肪
0.066g
多価不飽和脂肪
0.198g
一価不飽和脂肪
0.122g
コレステロール
0mg
炭水化物
9.3g
糖分
2.58g
食物繊維
1g
ナトリウム
329mg
カリウム
295mg
カロリーの内訳
炭水化物 (37%)
脂質 (6%)
たんぱく質 (57%)
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