評価:
FatSecret会員の平均評価
|
Typisch Italiaans en zeer lekker.
材料
調理方法
- Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak het spek met de sjalotjes bruin in een anti-aanbakpan. Klop de eieren met 2/3 van de kaas los in een grote kom. Klop er een soeplepel van het kokende pastawater door.
- Giet de pasta af en roer hem direct door de ei-kaassaus. Schep het spek en de sjalotjes door de pasta, bestrooi met de peterselie en de rest van de kaas. Breng op smaak met peper. Lekker met een (groene) salade.
152人のメンバーがこのレシピを料理帳に追加しました。
|
評価
Zeer lekker ..’
2018年 10月 9日 投稿者: Guy1945
|
vervang de pasta eens door verse sojascheuten!!!
heerlijk en een pak minder koolhydraten
2014年 11月 6日 投稿者: copernicus54
|
De spekblokjes heb ik vervangen door gekookte hamblokjes, minder cal.
2012年 11月 29日 投稿者: janaanzee
|
|
|
|
|
このレシピを評価する
このレシピを見るにはサインインする必要があります。ここをクリックしてサインインする。
|
|
|
レシピをもっと探す
|
食事の種類で絞り込む
主食
最新のレシピ
手早く簡単に美味しい一品。
|
シンプルでクリーミーな焼き菓子。
|
ランチやディナーに最適な、風味豊かで作りやすいスープ。
|
最高で簡単な無糖ケトパン.。
|
|
レシピを投稿
栄養のまとめ:
|
|
Spaghetti Carbonaraの1サービングあたりのカロリーは598あります。
|
|
カロリーの内訳 22% 脂質, 49% 炭水化物, 29% たんぱく質. |
|
栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
2500 kj
598 kcal
たんぱく質
42.91g
脂質
14.12g
飽和脂肪
5.164g
多価不飽和脂肪
0.879g
一価不飽和脂肪
1.116g
コレステロール
106mg
炭水化物
72.86g
糖分
1.87g
食物繊維
3g
ナトリウム
2541mg
カリウム
204mg
カロリーの内訳
炭水化物 (49%)
脂質 (22%)
たんぱく質 (29%)
|
|
|