評価:
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投稿者: dee
Thai Pea Soup
Delicious soup with Asian flavors.
材料
調理方法
- Boil stock in a large pan over high heat
- Add garlic, curry paste and mint. Reduce heat, cover and simmer for 5 minutes.
- Add peas and cook for 5 minutes.
- Transfer into a blender and puree until smooth.
- Season with salt and pepper.
- Heat oil in a heavy nonstick skillet over medium high heat. Sauté mustard seeds until they start to pop. Pour oil spice mixture over soup.
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評価
So quick, so easy, so lo-cal and yummy. Used red curry paste instead of curry powder and Vietnamese mint instead of regular. Thanks dee it's a keeper!
2013年 08月 28日 投稿者: Ladyphattie
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I cooked this recipe on Sunday and have enough for myself to eat all week. Added a little extra curry powder and have been dipping in my vegeterian quiche...so tasty that the boyfriend stole one of my tupperwares and had it for his lunch too!
2008年 09月 1日 投稿者: Kimogen
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栄養のまとめ:
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Thai Pea Soupの1サービングあたりのカロリーは55あります。
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カロリーの内訳 19% 脂質, 58% 炭水化物, 23% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
228 kj
54 kcal
たんぱく質
3.16g
脂質
1.21g
飽和脂肪
0.455g
多価不飽和脂肪
0.235g
一価不飽和脂肪
0.429g
コレステロール
0mg
炭水化物
8.12g
糖分
2.59g
食物繊維
2.2g
ナトリウム
848mg
カリウム
99mg
カロリーの内訳
炭水化物 (58%)
脂質 (19%)
たんぱく質 (23%)
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