Slow Roasted Root Vegetables
評価:
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Slow Roasted Root Vegetables
Easy to make and filling low calorie side dish to go with just about any meat.
材料
調理方法
- Preheat the oven to 315 °F (150 °C).
- Peel the beets, turnips, carrots and parsnips.
- Cut the beets, turnips, and potatoes into quarters. Then cut similarly sized pieces of carrot, parsnip and cauliflower.
- Place all the veggies in a large roasting pan. season with salt and pepper. Add fresh herbs.
- Roast at 315 °F covered in aluminum foil for 30 minutes. Stir vegetables
- Cook another 30 minutes. Stir vegetables again.
- Place back in the over, uncovered this time - checking every 10 minutes until done (should be fork tender).
- Let cool and serve!
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評価
Added some garlic and onions as well as a few tbsp of olive oil... delicious!!!
2013年 02月 23日 投稿者: qwertyjuan
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栄養のまとめ:
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Slow Roasted Root Vegetablesの1サービングあたりのカロリーは88あります。
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カロリーの内訳 4% 脂質, 86% 炭水化物, 11% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
369 kj
88 kcal
たんぱく質
2.57g
脂質
0.37g
飽和脂肪
0.077g
トランス脂肪
0g
多価不飽和脂肪
0.133g
一価不飽和脂肪
0.065g
コレステロール
0mg
炭水化物
20.14g
糖分
7.45g
食物繊維
5.3g
ナトリウム
83mg
カリウム
600mg
カロリーの内訳
炭水化物 (85%)
脂質 (4%)
たんぱく質 (11%)
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