評価:
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Cubed yams in a tangy curry sauce.
材料
調理方法
- Cut a large yam into 3/4" cubes.
- Cut onion into medium-size pieces.
- Mince garlic cloves.
- Heat olive oil in a large fry pan and add the minced garlic. Heat until pungent.
- Add chopped onions and cubed yams, and saute until tender.
- Season with garam masala to taste.
- Sprinkle with orange juice.
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評価
So great and if I use sweet potatoes, that's only 1 point per cup--YUM!
2009年 07月 1日 投稿者: LessMe4Him
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栄養のまとめ:
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Tangy Yamsの1サービングあたりのカロリーは183あります。
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カロリーの内訳 18% 脂質, 77% 炭水化物, 5% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
766 kj
183 kcal
たんぱく質
2.3g
脂質
3.82g
飽和脂肪
0.552g
多価不飽和脂肪
0.503g
一価不飽和脂肪
2.565g
コレステロール
0mg
炭水化物
35.96g
糖分
2.12g
食物繊維
5.5g
ナトリウム
12mg
カリウム
996mg
カロリーの内訳
炭水化物 (77%)
脂質 (18%)
たんぱく質 (5%)
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