Beet & Fennel Soup with Kefir
評価:
FatSecret会員の平均評価
|
Beet & Fennel Soup with Kefir
Delicious beet and fennel soup with some creamy kefir.
材料
調理方法
- Heat olive oil in large saucepan over medium heat.
- Add chopped onion, chopped fennel, and fennel seeds. Sauté until vegetables soften, about 5 minutes.
- Add cubed beets and stir to coat. Add chicken broth and bring to boil. Cover; reduce heat to medium-low.
- Cook until beets are tender, 18 to 20 minutes. Puree soup in batches in blender. Return to same saucepan.
- Whisk in 1 cup unflavored kefir and season soup with salt and freshly ground black pepper. Rewarm soup.
- Ladle soup into bowls. Drizzle with additional unflavored kefir; garnish with fennel fronds.
- Note: based on a recipe from Bon Appetit magazine.
80人のメンバーがこのレシピを料理帳に追加しました。
|
評価
Wanted to try something different. Ended up doubling the beets. Much better then. :)
2012年 02月 26日 投稿者: Amy AAA
|
|
|
|
|
このレシピを評価する
このレシピを見るにはサインインする必要があります。ここをクリックしてサインインする。
|
|
|
レシピをもっと探す
|
食事の種類で絞り込む
汁物
最新のレシピ
最高で簡単な無糖ケトパン.。
|
シンプルな材料で作る簡単で満足感のあるスープ。
|
手早く簡単に美味しい一品。
|
これらのパンケーキはとても美味しく、蜂蜜で釉薬をかけています。
|
|
レシピを投稿
栄養のまとめ:
|
|
Beet & Fennel Soup with Kefirの1サービングあたりのカロリーは152あります。
|
|
カロリーの内訳 47% 脂質, 36% 炭水化物, 17% たんぱく質. |
|
栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
635 kj
152 kcal
たんぱく質
6.7g
脂質
8.41g
飽和脂肪
1.572g
多価不飽和脂肪
0.971g
一価不飽和脂肪
5.369g
コレステロール
2mg
炭水化物
14.54g
糖分
7.71g
食物繊維
3.7g
ナトリウム
148mg
カリウム
459mg
カロリーの内訳
炭水化物 (36%)
脂質 (47%)
たんぱく質 (17%)
|
|
|