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Simpele spaghettisaus.
材料
調理方法
- Groenten snijden.
- Olie in een diepe pan verwarmen.
- Groentjes fruiten in de hete olie.
- Rundergehakt meebakken.
- Tomaten met basilicum toevoegen.
- Minimum 20min laten pruttelen.
- Eventueel bijkruiden.
- Serveren op gekookte pasta.
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栄養のまとめ:
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Spaghettisausの1サービングあたりのカロリーは166あります。
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カロリーの内訳 52% 脂質, 15% 炭水化物, 33% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
694 kj
166 kcal
たんぱく質
13.66g
脂質
9.46g
飽和脂肪
3.625g
多価不飽和脂肪
0.335g
一価不飽和脂肪
4.286g
コレステロール
44mg
炭水化物
6.34g
糖分
4.07g
食物繊維
1.4g
ナトリウム
215mg
カリウム
260mg
カロリーの内訳
炭水化物 (15%)
脂質 (52%)
たんぱく質 (33%)
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