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Yummy low carb egg muffins.
材料
調理方法
- Preheat oven to 180 °C.
- Dice the onion and green pepper and fry off with the bacon until onions are translucent and soft.
- Mix the eggs and cream until well mixed.
- Spoon the bacon mix into 6 ramekins and divide egg mixture equally on top of the mix.
- Bake in the oven for 40 minutes or until the egg on top is golden brown and set.
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栄養のまとめ:
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Breakfast Muffinsの1サービングあたりのカロリーは402あります。
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カロリーの内訳 69% 脂質, 3% 炭水化物, 28% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
1683 kj
402 kcal
たんぱく質
27.94g
脂質
30.12g
飽和脂肪
10.645g
トランス脂肪
0.208g
多価不飽和脂肪
3.425g
一価不飽和脂肪
12.294g
コレステロール
466mg
炭水化物
2.81g
糖分
1.46g
食物繊維
0.3g
ナトリウム
1102mg
カリウム
395mg
カロリーの内訳
炭水化物 (3%)
脂質 (69%)
たんぱく質 (28%)
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