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量:
8 分量
準備時間:
5 分
調理時間:
45 分
食事の種類:
主食
ソースと調味料
評価:
Average FatSecret member ranking FatSecret会員の平均評価
投稿者: Vicencia

Pasta Bolognese

Pasta met rode tomatensaus en gehakt.

材料

調理方法

  1. Eerst ui en knoflook fruiten.
  2. Tomaten en tomatenpuree toevoegen, 15 zacht laten koken.
  3. Gehakt toevoegen en gaar laten worden.
  4. Groentemix toevoegen.
  5. Nog 15 minuten op laag vuur laten pruttelen.
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評価 
Inderdaad mist er nogal wat als je alleen kijkt naar het gehakt onbereid is dit al 990 kcal. en bereid 1428 kcal. dus 141 kcal. per portie zal nooit lukken en inderdaad is er geen pasta meegerekend.
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2020年 08月 13日 投稿者: andrecoppens.original
Mis ik nu niet de pasta zelf of...?
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2019年 02月 5日 投稿者: paulien.verbeek
Als je nu eerst het gehakt rult? Dan pas de ui en knoflook. Dan heb je toch geen olie nodig?
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2016年 06月 16日 投稿者: annemiek rembil
gezondste is kokos olie
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2016年 05月 19日 投稿者: lucindaziemnik
waar bak je je ui en knoflook in? Olijfolie, zonnebloemolie of boter??
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2015年 08月 14日 投稿者: Moet1969

     
 

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投稿者: makoto2
朝食に厚くて美味しいヘルシーなパンケーキ。
投稿者: mrnk0502
甘くて美味しくヘルシーなおやつ。
投稿者: Aile782
シンプルな材料で作る簡単で満足感のあるスープ。
軽くて甘くておいしい。

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栄養のまとめ:

Pasta Bologneseの1サービングあたりのカロリーは141あります。
カロリーの内訳 58% 脂質, 13% 炭水化物, 29% たんぱく質.

栄養成分
分量
1サービングあたり
1サービングあたり
エネルギー
589 kj
141 kcal
たんぱく質
10.34g
脂質
9.09g
飽和脂肪
3.668g
多価不飽和脂肪
0.024g
一価不飽和脂肪
0.008g
コレステロール
0mg
炭水化物
4.43g
糖分
2.85g
食物繊維
0.6g
ナトリウム
69mg
カリウム
72mg
7%
1日の摂取目安*
(141 cal)
7% 1日の摂取目安
カロリーの内訳
 
炭水化物 (13%)
 
脂質 (58%)
 
たんぱく質 (29%)
*1日の摂取目安の2000カロリーに基づく

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