私の料理帳に追加
食事日記に追加
量:
4 分量
準備時間:
10 分
調理時間:
30 分
食事の種類:
主食
評価:
Average FatSecret member ranking FatSecret会員の平均評価
投稿者: mossum

Bourbon Glazed Pork Chops

Delicious pork chops, with mashed or sautéed potatoes and garlic green beans.

材料

調理方法

  1. Melt butter in sauté pan over medium-high heat.
  2. Add onions. Sauté one minute, then cover and reduce heat to medium-low. Simmer 10 minutes, stir onions, scraping bits from bottom of pan. Continue cooking onions, uncovered, until they become caramelized.
  3. Add bourbon. Cook 2-3 minute or until almost all liquid is evaporated. Transfer onions to a bowl. Stir in pecans and sage. Sprinkle with salt and pepper. Toss, cover and keep warm.
  4. Season chops with salt and pepper. Wipe out sauté pan with a paper towel.
  5. Add oil to pan. Add chops to pan. Turn burner to medium heat. Cook chops until browned, about 5 minutes.
  6. Flip chops, cover pan, reduce heat to low and cook another 7-10 minutes. (If you are the type to check, the internal temp of the chop should be 155 °C.) Plate chops, tent with foil, let rest 5 minutes. When ready to serve, top each chop with a heap of the onion-pecan mixture.
  7. Note: if you don't have bourbon, you can substitute brandy.
  8. Note that the calorie values change dramatically depending on the size pork chops you use. Also, if you use thinner ones, don't cook the meat quite so long.
271人のメンバーがこのレシピを料理帳に追加しました。
 

評価 
My onions didn't really caramelize, they just burned. And there wasn't enough bourbon to make them taste like bourbon so I added more. If I did make it again I'd use plain old pork chops not the belly strips that I bought- they had too much flavour.
user vote
2014年 09月 6日 投稿者: Carolinebee999
10 points 1 pork chop. No pecans, 8 points. No bourbon and pecans, 7 points. Add rice or potato for 4 points = 12 points with free veggies.
user vote
2011年 10月 10日 投稿者: LindaJayne
Yum! This is really the best way to cook a juicy moist pork chop. Next time I might scale back on the sage, a little goes a long way in terms of flavor. It overpowered the carmelized onions a bit instead of complementing them. Great recipe, will definitely make this again.
user vote
2010年 07月 11日 投稿者: kimcurtiss

     
 

このレシピを評価する



このレシピを見るにはサインインする必要があります。ここをクリックしてサインインする。
 

レシピをもっと探す

食事の種類で絞り込む

主食

最新のレシピ

投稿者: Ⓜ︎iu
シンプルでクリーミーな焼き菓子。
投稿者: わなか
しっとり柔らかくて繊維質が豊富なスナック。
投稿者: sumi2854
オートミールで作ったシンプルだけどヘルシーで美味しいパンケーキ。
投稿者: Komaron
最高で簡単な無糖ケトパン.。

レシピを投稿

栄養のまとめ:

Bourbon Glazed Pork Chopsの1サービングあたりのカロリーは438あります。
カロリーの内訳 67% 脂質, 7% 炭水化物, 25% たんぱく質.

栄養成分
分量
1サービングあたり
1サービングあたり
エネルギー
1832 kj
438 kcal
たんぱく質
25.6g
脂質
30.26g
飽和脂肪
9.785g
多価不飽和脂肪
3.682g
一価不飽和脂肪
14.78g
コレステロール
88mg
炭水化物
7.38g
糖分
2.75g
食物繊維
1.8g
ナトリウム
339mg
カリウム
475mg
22%
1日の摂取目安*
(438 cal)
22% 1日の摂取目安
カロリーの内訳
 
炭水化物 (8%)
 
脂質 (67%)
 
たんぱく質 (25%)
*1日の摂取目安の2000カロリーに基づく

アプリを入手
    
© 2024FatSecret。無断複写・複製・転載を禁じます。