評価:
FatSecret会員の平均評価
|
Shrimp spicy Chinese style that can be used with all kinds of other proteins including chicken, tofu and beef.
材料
調理方法
- Place shrimp in a colander and rinse under cold water. Drain and pat dry with paper towels.
- Heat a 14" flat-bottomed wok or large skillet over high heat until a bead of water vaporizes within 1 to 2 seconds of contact.
- Swirl in a tablespoon oil; add garlic and ginger and stir-fry for 10 seconds. Add the remaining tablespoon oil and the shrimp and stir-fry until the shrimp just begin to turn color, 1 minute.
- Add bell pepper and salt and stir-fry for 30 seconds.
- Swirl in Sichuan sauce and stir-fry until the shrimp is just cooked, 1 to 2 minutes. Serve immediately.
243人のメンバーがこのレシピを料理帳に追加しました。
|
評価
This is nothing more than pure salt.....2554mg to be excat .... gross
2012年 04月 9日 投稿者: josh silverman
|
This was terrific! Will definitely make again. I used frozen cooked shrimp and it worked fine...just added them at the end and heated them through in the sauce.
2011年 03月 16日 投稿者: norskekvinne
|
|
|
|
|
このレシピを評価する
このレシピを見るにはサインインする必要があります。ここをクリックしてサインインする。
|
|
|
レシピをもっと探す
|
食事の種類で絞り込む
主食
昼食
最新のレシピ
しっとり柔らかくて繊維質が豊富なスナック。
|
手早く簡単に美味しい一品。
|
簡単でふわふわで美味しいです。
|
あっという間に作れる美味しい低カロリースープ。
|
|
レシピを投稿
栄養のまとめ:
|
|
Sichuan-Style Shrimpの1サービングあたりのカロリーは185あります。
|
|
カロリーの内訳 42% 脂質, 13% 炭水化物, 46% たんぱく質. |
|
栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
775 kj
185 kcal
たんぱく質
21.27g
脂質
8.58g
飽和脂肪
0.804g
多価不飽和脂肪
2.68g
一価不飽和脂肪
4.345g
コレステロール
126mg
炭水化物
5.92g
糖分
1.65g
食物繊維
1.1g
ナトリウム
2554mg
カリウム
154mg
カロリーの内訳
炭水化物 (12%)
脂質 (42%)
たんぱく質 (46%)
|
|
|