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量:
4 分量
準備時間:
5 分
調理時間:
5 分
食事の種類:
ソースと調味料
評価:
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投稿者: cbella

Sichuan Sauce

A sauce that can be used with chicken, shrimp and tofu.

材料

調理方法

  1. To prepare Sichuan sauce, whisk broth, tomato paste, rice wine vinegar (like Chinkiang), sugar, soy sauce, sesame oil, cornstarch and crushed red pepper to taste in a small bowl.
  2. Sauce can be prepared, covered and refrigerated for up to a week in advance.
  3. Note: Chinkiang is a dark, slightly sweet vinegar with a smoky flavor. It is available in many Asian specialty markets. If unavailable, balsamic vinegar is an acceptable substitute.
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評価 
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2013年 04月 25日 投稿者: Cheryl C

     
 

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栄養のまとめ:

Sichuan Sauceの1サービングあたりのカロリーは12あります。
カロリーの内訳 50% 脂質, 41% 炭水化物, 9% たんぱく質.

栄養成分
分量
1サービングあたり
1サービングあたり
エネルギー
50 kj
12 kcal
たんぱく質
0.27g
脂質
0.67g
飽和脂肪
0.138g
トランス脂肪
0g
多価不飽和脂肪
0.009g
一価不飽和脂肪
0.02g
コレステロール
0mg
炭水化物
1.26g
糖分
0.59g
食物繊維
0.2g
ナトリウム
53mg
カリウム
46mg
1%
1日の摂取目安*
(12 cal)
1% 1日の摂取目安
カロリーの内訳
 
炭水化物 (41%)
 
脂質 (50%)
 
たんぱく質 (9%)
*1日の摂取目安の2000カロリーに基づく

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