評価:
FatSecret会員の平均評価
|
A sauce that can be used with chicken, shrimp and tofu.
材料
調理方法
- To prepare Sichuan sauce, whisk broth, tomato paste, rice wine vinegar (like Chinkiang), sugar, soy sauce, sesame oil, cornstarch and crushed red pepper to taste in a small bowl.
- Sauce can be prepared, covered and refrigerated for up to a week in advance.
- Note: Chinkiang is a dark, slightly sweet vinegar with a smoky flavor. It is available in many Asian specialty markets. If unavailable, balsamic vinegar is an acceptable substitute.
301人のメンバーがこのレシピを料理帳に追加しました。
|
評価
0 points and yummy
2013年 04月 25日 投稿者: Cheryl C
|
|
|
|
|
このレシピを評価する
このレシピを見るにはサインインする必要があります。ここをクリックしてサインインする。
|
|
|
レシピをもっと探す
|
食事の種類で絞り込む
ソースと調味料
最新のレシピ
簡単でふわふわで美味しいです。
|
トーストやサンドイッチに最適な、食物繊維が豊富でおいしいパン。
|
しっとり柔らかくて繊維質が豊富なスナック。
|
準備が簡単な料理。
|
|
レシピを投稿
栄養のまとめ:
|
|
Sichuan Sauceの1サービングあたりのカロリーは12あります。
|
|
カロリーの内訳 50% 脂質, 41% 炭水化物, 9% たんぱく質. |
|
栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
50 kj
12 kcal
たんぱく質
0.27g
脂質
0.67g
飽和脂肪
0.138g
トランス脂肪
0g
多価不飽和脂肪
0.009g
一価不飽和脂肪
0.02g
コレステロール
0mg
炭水化物
1.26g
糖分
0.59g
食物繊維
0.2g
ナトリウム
53mg
カリウム
46mg
カロリーの内訳
炭水化物 (41%)
脂質 (50%)
たんぱく質 (9%)
|
|
|