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Mix of beans and spices.
材料
調理方法
- Wash and prepare vegetables. Cut into small cubes. Drain beans from tin.
- Put everything in a big pan and heat on medium. Add a cup of water. Keep on heat for 45-55 minutes.
- Keep stirring regularly throughout. Ready when consistency is what is desired.
- Serve with brown rice.
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栄養のまとめ:
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Vegetarian Chilliの1サービングあたりのカロリーは208あります。
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カロリーの内訳 10% 脂質, 64% 炭水化物, 27% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
869 kj
208 kcal
たんぱく質
12.9g
脂質
2.1g
飽和脂肪
0.241g
トランス脂肪
0g
多価不飽和脂肪
0.446g
一価不飽和脂肪
0.283g
コレステロール
0mg
炭水化物
30.7g
糖分
12.01g
食物繊維
13.1g
ナトリウム
81mg
カリウム
245mg
カロリーの内訳
炭水化物 (63%)
脂質 (10%)
たんぱく質 (27%)
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