Mini Broccoli Crustless Quiche
評価:
FatSecret会員の平均評価
|
Mini Broccoli Crustless Quiche
Mini broccoli, tomato, and mozzarella quiche.
材料
調理方法
- Preheat the oven at 175 °C.
- Rinse and dry the broccoli. Cut the broccoli into bite size pieces. Dice tomato into small pieces.
- Mix eggs, broccoli, tomato, and the mozzarella. Add salt and pepper to taste.
- Transfer mixture to a greased (with oil) muffin tray.
- Bake for 20-25 minutes until egg hardens. Remove from oven but let it set for a few minutes before removing from tray.
- Enjoy.
94人のメンバーがこのレシピを料理帳に追加しました。
|
|
|
|
|
このレシピを評価する
このレシピを見るにはサインインする必要があります。ここをクリックしてサインインする。
|
|
|
レシピをもっと探す
|
食事の種類で絞り込む
前菜
おやつ
朝食
最新のレシピ
ランチやディナーに最適な、風味豊かで作りやすいスープ。
|
シンプルな材料で作る簡単で満足感のあるスープ。
|
準備が簡単な料理。
|
甘くて美味しくヘルシーなおやつ。
|
|
レシピを投稿
栄養のまとめ:
|
|
Mini Broccoli Crustless Quicheの1サービングあたりのカロリーは67あります。
|
|
カロリーの内訳 53% 脂質, 10% 炭水化物, 37% たんぱく質. |
|
栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
280 kj
67 kcal
たんぱく質
6.05g
脂質
3.92g
飽和脂肪
1.758g
トランス脂肪
0.055g
多価不飽和脂肪
0.369g
一価不飽和脂肪
0.963g
コレステロール
110mg
炭水化物
1.66g
糖分
0.73g
食物繊維
0.8g
ナトリウム
107mg
カリウム
129mg
カロリーの内訳
炭水化物 (10%)
脂質 (53%)
たんぱく質 (37%)
|
|
|