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量:
12 分量
準備時間:
10 分
調理時間:
20 分
食事の種類:
パンとオーブン焼き料理
おやつ
朝食
評価:
Average FatSecret member ranking FatSecret会員の平均評価
投稿者: clarfu

Banana-Chocolate Breakfast Muffins

Vegan, gluten free and low in sugar.

材料

調理方法

  1. Place flax seed in a small cup with 2 tbsp of water, let sit while you get everything else out. This'll be the egg replacement.
  2. Preheat oven to 350 °F (175 °C).
  3. Grind oats in a food processor/blender to make a flour, should measure out to 1 cup of flour.
  4. Whisk wet ingredients together.
  5. Combine all dry ingredients and whisk into wet. Fold in chocolate chips.
  6. Grease a muffin pan and dole the batter out. Bake for 20-25 minutes, or until a toothpick comes out mostly clean.
  7. Serve with nothing or any desired condiments, I used peanut butter.
165人のメンバーがこのレシピを料理帳に追加しました。
 

評価 
Flippin Amazing! Made these tonight and they are so delish!
user vote
2015年 04月 12日 投稿者: Hurby
Yummy! Love these muffins!!
user vote
2014年 08月 12日 投稿者: JudithMU

     
 

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投稿者: makoto2
朝食に厚くて美味しいヘルシーなパンケーキ。
投稿者: リナピン
たんぱく質たっぷりの手軽で美味しい一品。
投稿者: Aile782
シンプルな材料で作る簡単で満足感のあるスープ。
投稿者: sumi2854
これらのパンケーキはとても美味しく、蜂蜜で釉薬をかけています。

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栄養のまとめ:

Banana-Chocolate Breakfast Muffinsの1サービングあたりのカロリーは80あります。
カロリーの内訳 23% 脂質, 69% 炭水化物, 8% たんぱく質.

栄養成分
分量
1サービングあたり
1サービングあたり
エネルギー
336 kj
80 kcal
たんぱく質
1.86g
脂質
2.25g
飽和脂肪
0.902g
トランス脂肪
0g
多価不飽和脂肪
0.51g
一価不飽和脂肪
0.664g
コレステロール
0mg
炭水化物
15.19g
糖分
6.3g
食物繊維
2.5g
ナトリウム
100mg
カリウム
141mg
4%
1日の摂取目安*
(80 cal)
4% 1日の摂取目安
カロリーの内訳
 
炭水化物 (69%)
 
脂質 (23%)
 
たんぱく質 (8%)
*1日の摂取目安の2000カロリーに基づく

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