評価:
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A low calorie squash, zucchini and chicken soup.
材料
調理方法
- Dice zucchini and squash (skin off for less calories).
- Add zucchini and squash and chicken stock to large pot.
- Bring to a boil and then let simmer until all ingredients are very tender.
- Place all ingredients in blender and blend into puree (hand mixer also works very well).
- Pour into serving bowl and mix in the fat free milk.
- Serve warm.
318人のメンバーがこのレシピを料理帳に追加しました。
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評価
Used heavy cream (lo-carber) and it was delicious!
2011年 06月 23日 投稿者: HeidiG
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I had this last night it was great! I added a little non fat shredded cheese to it and crumbled piece of turkey bacon very good!
2007年 12月 5日 投稿者: mambiepambie83
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had it for dinner tonight. BRILLIANT
2007年 08月 20日 投稿者: estherowen
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栄養のまとめ:
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Summer Squash Soupの1サービングあたりのカロリーは46あります。
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カロリーの内訳 11% 脂質, 63% 炭水化物, 26% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
192 kj
46 kcal
たんぱく質
3.39g
脂質
0.65g
飽和脂肪
0.162g
多価不飽和脂肪
0.234g
一価不飽和脂肪
0.156g
コレステロール
0mg
炭水化物
8.23g
糖分
2.73g
食物繊維
2.2g
ナトリウム
813mg
カリウム
446mg
カロリーの内訳
炭水化物 (63%)
脂質 (11%)
たんぱく質 (26%)
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