Baked Vegetables in Rosemary, Thyme & Olive Oil
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Baked Vegetables in Rosemary, Thyme & Olive Oil
Experiment with spices to keep this baked vegetable mix interesting.
材料
調理方法
- Spray sheet or tray with cooking oil like Pam, then dribble a few drops of olive oil on top.
- Slice vegetables to your liking, then lay flat on tray(s).
- Bring on the spices.
- Bake at 375 °F (190 °C) for 10 minutes, turn over, bake another 10 minutes.
- Eat and enjoy!
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栄養のまとめ:
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Baked Vegetables in Rosemary, Thyme & Olive Oilの1サービングあたりのカロリーは117あります。
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カロリーの内訳 28% 脂質, 57% 炭水化物, 16% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
490 kj
117 kcal
たんぱく質
5.06g
脂質
3.98g
飽和脂肪
0.594g
多価不飽和脂肪
0.552g
一価不飽和脂肪
2.501g
コレステロール
0mg
炭水化物
18.4g
糖分
4.5g
食物繊維
5.5g
ナトリウム
100mg
カリウム
688mg
カロリーの内訳
炭水化物 (56%)
脂質 (28%)
たんぱく質 (16%)
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