私の料理帳に追加
食事日記に追加
量:
2 分量
準備時間:
15 分
調理時間:
25 分
食事の種類:
主食
おかず
昼食
評価:
Average FatSecret member ranking FatSecret会員の平均評価
投稿者: Skin_Deep

Gevulde Puntpaprika

Gevulde puntpaprika met champignons, broccoli, cottage cheese en pijnboompitten.

材料

調理方法

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Kook de broccoli een beetje gaar en snijdt die in kleine stukken. Hak de champignons en de ui fijn. Bak alles even kort in een pan, breng op smaak met zout/peper/etc.
  3. Ondertussen een ovenschaal licht invetten en de puntpaprika in de lengte door snijden en zaden eruit halen. Paprika in de ovenschaal leggen.
  4. Verdeel de champignons, broccoli, knoflook en ui over de 2 paprika helften. Verdeel de cottage cheese erover en als laatste voeg je de pijnboompitten toe.
  5. Ongeveer 20-25 minuten in de oven, als de kaas en pitten een beetje bruin zijn is de paprika goed.
  6. Je kan natuurlijk eindeloos variëren met de groenten, bijv; verse spinazie, sperziebonen. Of voor een iets zwaardere hap kan je er ook rijst bij doen, de paprika dan wel even koken van te voren anders blijft ie hard.
163人のメンバーがこのレシピを料理帳に追加しました。
 


     
 

このレシピを評価する



このレシピを見るにはサインインする必要があります。ここをクリックしてサインインする。
 

レシピをもっと探す

食事の種類で絞り込む

主食 おかず 昼食

最新のレシピ

投稿者: makoto2
朝食に厚くて美味しいヘルシーなパンケーキ。
投稿者: もるさ
ランチやディナーに最適な、風味豊かで作りやすいスープ。
投稿者: リナピン
たんぱく質たっぷりの手軽で美味しい一品。
投稿者: mihiro7
味噌ポン酢でシンプルに味わい深い一品。

レシピを投稿

栄養のまとめ:

Gevulde Puntpaprikaの1サービングあたりのカロリーは147あります。
カロリーの内訳 47% 脂質, 38% 炭水化物, 16% たんぱく質.

栄養成分
分量
1サービングあたり
1サービングあたり
エネルギー
613 kj
146 kcal
たんぱく質
6.25g
脂質
8.36g
飽和脂肪
1.364g
多価不飽和脂肪
0.93g
一価不飽和脂肪
5.078g
コレステロール
2mg
炭水化物
15.06g
糖分
5.97g
食物繊維
3.6g
ナトリウム
72mg
カリウム
392mg
7%
1日の摂取目安*
(146 cal)
7% 1日の摂取目安
カロリーの内訳
 
炭水化物 (37%)
 
脂質 (47%)
 
たんぱく質 (16%)
*1日の摂取目安の2000カロリーに基づく

アプリを入手
    
© 2024FatSecret。無断複写・複製・転載を禁じます。