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Easy to make all purpose noodles.
材料
調理方法
- Combine beaten egg, fat free milk and salt.
- Add enough sifted all-purpose flour to make stiff dough, (about one cup).
- Roll very thin on floured surface; let stand 20 minutes.
- Roll up loosely; slice 1/4" wide.
- Unroll each slice and spread out on flat surface and let dry at least 2 hours. (If desired, store in container until needed).
- Drop into boiling soup or boiling, salted water and cook uncovered about 10 minutes.
- Note: Sounds like a lot of trouble but it's not. Makes a great pot of chicken and noodles, just like my grandma used to make.
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栄養のまとめ:
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Homemade Noodlesの1サービングあたりのカロリーは191あります。
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カロリーの内訳 10% 脂質, 73% 炭水化物, 17% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
798 kj
191 kcal
たんぱく質
7.8g
脂質
2.14g
飽和脂肪
0.63g
多価不飽和脂肪
0.402g
一価不飽和脂肪
0.691g
コレステロール
71mg
炭水化物
33.92g
糖分
2.24g
食物繊維
1.1g
ナトリウム
433mg
カリウム
135mg
カロリーの内訳
炭水化物 (73%)
脂質 (10%)
たんぱく質 (17%)
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