評価:
FatSecret会員の平均評価
|
Bacon wrapped meatballs without the cheese.
材料
調理方法
- Preheat oven to 375 °F (190 °C). Line a baking sheet with non-stick foil.
- Mix all ingredients except bacon together in bowl.
- Use melon baller (or similar) to create 12 medium sized meatballs.
- Wrap each meatball in a slice of bacon.
- Cook for 35 minutes.
- Note: try squirting Cajun blast BBQ basting sauce or sprinkling bacon salt onto meatballs.
292人のメンバーがこのレシピを料理帳に追加しました。
|
|
|
|
|
このレシピを評価する
このレシピを見るにはサインインする必要があります。ここをクリックしてサインインする。
|
|
|
レシピをもっと探す
|
食事の種類で絞り込む
前菜
主食
昼食
最新のレシピ
甘くて美味しいおつまみ。
|
しっとり柔らかくて繊維質が豊富なスナック。
|
最高で簡単な無糖ケトパン.。
|
簡単でふわふわで美味しいです。
|
|
レシピを投稿
栄養のまとめ:
|
|
Bacon Wrapped Meatballsの1サービングあたりのカロリーは117あります。
|
|
カロリーの内訳 65% 脂質, 2% 炭水化物, 33% たんぱく質. |
|
栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
488 kj
117 kcal
たんぱく質
9.47g
脂質
8.2g
飽和脂肪
3.031g
トランス脂肪
0.353g
多価不飽和脂肪
0.485g
一価不飽和脂肪
3.559g
コレステロール
47mg
炭水化物
0.68g
糖分
0.17g
食物繊維
0.2g
ナトリウム
182mg
カリウム
158mg
カロリーの内訳
炭水化物 (2%)
脂質 (65%)
たんぱく質 (33%)
|
|
|