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量:
1 分量
準備時間:
1 分
調理時間:
5 分
食事の種類:
デザート
おやつ
朝食
評価:
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投稿者: Saskiah1

Bananen Pannenkoek

Ze zijn snel, simpel en super lekker.

材料

調理方法

  1. Prak de banaan.
  2. Klop 1 ei.
  3. Door elkaar mengen.
  4. Voeg 1 el kaneel toe.
  5. Bak van beslag 5 kleine pannenkoekjes.
185人のメンバーがこのレシピを料理帳に追加しました。
 

評価 
Prima, simpel en vooral lekkuuurrrr....
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2018年 04月 30日 投稿者: Suzepluus
Had inderdaad ook dat ze uit elkaar vielen. Ik gebruik nu een heel klein pannetje (zo eeentje waar je 1 ei in kan bakken), maak ze iets dikker en eventueel een deksel gebruiken als je ze bakt
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2015年 10月 8日 投稿者: Joandb
Inderdaan eenvoudig te bereiden. Smaak is goed en ik heb ze naar recept gemaakt.
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2014年 03月 8日 投稿者: Rocky2008
Een handje havermout erdoor zorgt dat ze wat meer vullen! Met rood fruit erbij zijn ze nog eens extra lekker.
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2014年 02月 2日 投稿者: PetraO

     
 

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簡単でふわふわで美味しいです。

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栄養のまとめ:

Bananen Pannenkoekの1サービングあたりのカロリーは305あります。
カロリーの内訳 53% 脂質, 36% 炭水化物, 10% たんぱく質.

栄養成分
分量
1サービングあたり
1サービングあたり
エネルギー
1276 kj
305 kcal
たんぱく質
8.38g
脂質
18.96g
飽和脂肪
2.011g
多価不飽和脂肪
1.519g
一価不飽和脂肪
9.899g
コレステロール
0mg
炭水化物
28.79g
糖分
14.48g
食物繊維
4.3g
ナトリウム
2mg
カリウム
434mg
15%
1日の摂取目安*
(305 cal)
15% 1日の摂取目安
カロリーの内訳
 
炭水化物 (37%)
 
脂質 (53%)
 
たんぱく質 (10%)
*1日の摂取目安の2000カロリーに基づく

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