評価:
FatSecret会員の平均評価
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Easy to make, moist and delicious. Butter, oil and egg free. Perfect with coffee on a crisp, fall morning.
材料
調理方法
- Preheat oven to 350 °F (175 °C).
- Combine the soy milk with the vinegar to make "buttermilk" and set aside.
- Mix all ingredients except pecans and whisk until smooth adding the "buttermilk" last.
- Pour into 12 muffin cups. Top each muffin with a pecan half.
- Bake for about 20 minutes or until a toothpick comes out clean.
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評価
Nice as a little treat without adding a lot of fat and calories.
2013年 10月 7日 投稿者: Her Bigness
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栄養のまとめ:
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Pumpkin Spiced Muffinsの1サービングあたりのカロリーは99あります。
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カロリーの内訳 10% 脂質, 83% 炭水化物, 7% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
416 kj
99 kcal
たんぱく質
1.79g
脂質
1.08g
飽和脂肪
0.123g
トランス脂肪
0g
多価不飽和脂肪
0.315g
一価不飽和脂肪
0.545g
コレステロール
0mg
炭水化物
20.9g
糖分
12.51g
食物繊維
1.1g
ナトリウム
193mg
カリウム
14mg
カロリーの内訳
炭水化物 (83%)
脂質 (10%)
たんぱく質 (7%)
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