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量:
4 分量
準備時間:
10 分
調理時間:
10 分
食事の種類:
おかず
サラダとサラダドレッシング
昼食
評価:
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投稿者: KirstenAagaard

Blomkålssalat

Fintskåret blomkål i youghurt/hvidløgsdressing.

材料

調理方法

  1. Skyl blomkålen og fjern de grønne blade og det yderste af stokken. Snit blomkålen i meget tynde skiver, med en skarp kniv eller på foodprocessor/ køkkenmaskine.
  2. Rør yoghurt og mayonnaise sammen. Press hvidløgsfeddene og kom den i dressingen. Smag til med salt og peber.
  3. Bland den fintsnittede blomkål med dressingen. Lad den trække ca. 15 min. i køleskab. Kan bruges som tilbehør til de fleste kødretter.
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栄養のまとめ:

Blomkålssalatの1サービングあたりのカロリーは83あります。
カロリーの内訳 27% 脂質, 50% 炭水化物, 22% たんぱく質.

栄養成分
分量
1サービングあたり
1サービングあたり
エネルギー
345 kj
82 kcal
たんぱく質
5g
脂質
2.68g
飽和脂肪
0.488g
トランス脂肪
0.008g
多価不飽和脂肪
1.492g
一価不飽和脂肪
0.63g
コレステロール
2mg
炭水化物
11.23g
糖分
6.04g
食物繊維
3.6g
ナトリウム
94mg
カリウム
444mg
4%
1日の摂取目安*
(82 cal)
4% 1日の摂取目安
カロリーの内訳
 
炭水化物 (51%)
 
脂質 (27%)
 
たんぱく質 (22%)
*1日の摂取目安の2000カロリーに基づく

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