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量:
18 分量
食事の種類:
おかず
サラダとサラダドレッシング
評価:
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投稿者: HopefulMommy76

Potato Salad

Delicious potato salad with egg, sour cream and dill.

材料

調理方法

  1. Boil potatoes to fork tender.
  2. Cool for 1 hour.
  3. Cut up potatoes in cubes and add mayonnaise, sour cream and salt.
  4. Add cut up hardboiled eggs.
  5. Sprinkle top with dill.
  6. Refrigerate overnight and mix up again, serve cold.
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評価 
HOW IS THIS A LOW CARB RECIPE???
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2008年 05月 27日 投稿者: dawitchi

     
 

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おかず サラダとサラダドレッシング

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投稿者: waiwey333
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投稿者: もるさ
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投稿者: otmjks
手早く簡単に美味しい一品。

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栄養のまとめ:

Potato Saladの1サービングあたりのカロリーは139あります。
カロリーの内訳 11% 脂質, 76% 炭水化物, 13% たんぱく質.

栄養成分
分量
1サービングあたり
1サービングあたり
エネルギー
580 kj
139 kcal
たんぱく質
4.66g
脂質
1.68g
飽和脂肪
0.463g
多価不飽和脂肪
0.215g
一価不飽和脂肪
0.696g
コレステロール
51mg
炭水化物
26.45g
糖分
2.91g
食物繊維
2.5g
ナトリウム
430mg
カリウム
639mg
7%
1日の摂取目安*
(139 cal)
7% 1日の摂取目安
カロリーの内訳
 
炭水化物 (76%)
 
脂質 (11%)
 
たんぱく質 (13%)
*1日の摂取目安の2000カロリーに基づく

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