評価:
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An easy vegetable medley with mushrooms, zucchini and squash.
材料
調理方法
- Cut up vegetables in your preferred style.
- Add water and butter to sauce pan with vegetables.
- Let cook until soft.
50人のメンバーがこのレシピを料理帳に追加しました。
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評価
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Looks like a good recipe. I can not wait to try it. However, I think I will add black pepper and use no salt butter.
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栄養のまとめ:
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Vegetable Medleyの1サービングあたりのカロリーは109あります。
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カロリーの内訳 48% 脂質, 37% 炭水化物, 16% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
456 kj
109 kcal
たんぱく質
4.81g
脂質
6.51g
飽和脂肪
3.788g
多価不飽和脂肪
0.544g
一価不飽和脂肪
1.531g
コレステロール
15mg
炭水化物
11.34g
糖分
3.11g
食物繊維
4.4g
ナトリウム
21mg
カリウム
797mg
カロリーの内訳
炭水化物 (36%)
脂質 (48%)
たんぱく質 (16%)
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