食事の種類:
おかず
サラダとサラダドレッシング
昼食
評価:
FatSecret会員の平均評価
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Classic egg salad, but with no guilt. Made with avocado, replacing the mayonnaise.
材料
調理方法
- Boil and peel eggs. Mash in a bowl.
- Scoop out avocado and add to eggs. Add remaining ingredients.
- Mash, stir and mix all together.
- Note: serve on bread, with your favorite salad, in a wrap or with ham.
233人のメンバーがこのレシピを料理帳に追加しました。
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) 評価
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I just put all the ingredients together. I did not have any onions, so I used onion powder(to taste), and ground mustard instead of dijon. It was tasting pretty good, but I refridgerated it for later for all the seasonings to mix together.
2013年 03月 10日 投稿者: Pam Gorman
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Great tasting! We spread the egg salad on low-carb, high-fiber wraps with lettuce. It made a wonderful meal.
2013年 03月 9日 投稿者: jwill77nc2
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栄養のまとめ:
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Avocado Egg Saladの1サービングあたりのカロリーは337あります。
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
カロリーの内訳 66% 脂質, 16% 炭水化物, 17% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
1410 kj
337 kcal
たんぱく質
15.2g
脂質
25.56g
飽和脂肪
5.424g
トランス脂肪
0g
多価不飽和脂肪
3.299g
一価不飽和脂肪
14.062g
コレステロール
424mg
炭水化物
14.2g
糖分
3.66g
食物繊維
7.5g
ナトリウム
319mg
カリウム
624mg
カロリーの内訳
炭水化物 (17%)
脂質 (66%)
たんぱく質 (17%)
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