評価:
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Salad using bulgur and parsley.
材料
調理方法
- In a large bowl, mix bulgur with hot water, let stand 1 hour.
- Pound onion with pestle or back of heavy spoon into the soaked bulgur.
- Mix parsley, tomatoes and mint into bulgur.
- Combine lemon juice, olive oil, salt and pepper and beat with a fork until well blended. Pour over parsley mixture and mix well. Chill.
- To serve place tabbouleh, surrounded by lettuce leaves on a large platter.
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評価
Mmmm sounds so yummy! Thanks for sharing! :D
2014年 07月 26日 投稿者: SELouisiana
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栄養のまとめ:
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Tabbouleh Saladの1サービングあたりのカロリーは111あります。
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カロリーの内訳 54% 脂質, 38% 炭水化物, 8% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
462 kj
110 kcal
たんぱく質
2.33g
脂質
7.16g
飽和脂肪
1.009g
多価不飽和脂肪
0.846g
一価不飽和脂肪
5.049g
コレステロール
0mg
炭水化物
11.21g
糖分
2.3g
食物繊維
3g
ナトリウム
227mg
カリウム
326mg
カロリーの内訳
炭水化物 (38%)
脂質 (54%)
たんぱく質 (8%)
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