評価:
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Terrific chicken stir-fry that can use any vegetables you like.
材料
調理方法
- Sauté garlic and onion in olive oil for 3-5 minutes.
- Add sliced chicken to pan and cook until no longer pink.
- Add green pepper, red pepper, chili pepper, and chicken stock.
- Cook until vegetables are at a consistency that you prefer.
- In small bowl mix cornstarch with soy sauce.
- Add soy sauce mixture to stir fry stir, sauce will thicken.
- Serve over brown rice.
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評価
Quick and easy, great flavor!
2008年 02月 27日 投稿者: Magadin
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栄養のまとめ:
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Spicy Chicken Stir-Fryの1サービングあたりのカロリーは191あります。
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カロリーの内訳 27% 脂質, 29% 炭水化物, 44% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
800 kj
191 kcal
たんぱく質
20.68g
脂質
5.75g
飽和脂肪
0.946g
トランス脂肪
0.018g
多価不飽和脂肪
0.808g
一価不飽和脂肪
3.574g
コレステロール
44mg
炭水化物
13.88g
糖分
3.56g
食物繊維
1.6g
ナトリウム
1122mg
カリウム
411mg
カロリーの内訳
炭水化物 (29%)
脂質 (27%)
たんぱく質 (44%)
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