評価:
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A moist egg casserole with low fat cheeses and vegetables.
材料
調理方法
- Preheat oven to 350 °F (175 °C). Spray 9 x 13" pan with olive oil spray.
- Cook onion in olive oil until caramelized. Put aside.
- Add eggs to a large mixing bowl. Scramble eggs.
- Add cottage cheese, swiss, cheddar, mushrooms, spinach and cooked onions. Stir all ingredients together until well mixed.
- Pour egg mixture into prepared pan. Bake for 35 minutes.
- Serve warm.
- Note: can be refrigerated and reheated.
521人のメンバーがこのレシピを料理帳に追加しました。
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評価
This was fun to make. I changed it up a bit to our taste. I will make this again for sure!!
2015年 02月 17日 投稿者: nonotofat
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Incredible. My husband and I both made this with slight variations and it was delicious. Oh, and did I say easy..very!
2012年 12月 29日 投稿者: jeanmarieg
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This was great. It takes more like 45 minutes to cook in my oven, and i think i'll add more onion next time (but i'm an onion freak!). Yummy!
2012年 09月 23日 投稿者: Whitespider
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栄養のまとめ:
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Egg and Veggie Casseroleの1サービングあたりのカロリーは321あります。
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カロリーの内訳 60% 脂質, 5% 炭水化物, 35% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
1341 kj
321 kcal
たんぱく質
27.36g
脂質
21.25g
飽和脂肪
10.919g
多価不飽和脂肪
1.429g
一価不飽和脂肪
7.057g
コレステロール
301mg
炭水化物
4.1g
糖分
2.18g
食物繊維
0.2g
ナトリウム
141mg
カリウム
176mg
カロリーの内訳
炭水化物 (5%)
脂質 (60%)
たんぱく質 (35%)
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