評価:
FatSecret会員の平均評価
|
Meatballs in tomato sauce.
材料
調理方法
- Mix all the ingredients for lean beef mince, grated onion and carrot, chopped garlic, Italian seasoning, salt and pepper, and egg.
- On stove put passata sauce in large saucepan, add salt and pepper then bring to boil.
- Reduce the heat and start making meatballs desirable in size.
- Put them into the simmering sauce. Simmer meatballs for about 25-30 ins on medium heat.
- Five minutes before turning off the fire, add chopped parsley and garlic.
4人のメンバーがこのレシピを料理帳に追加しました。
|
|
|
|
|
このレシピを評価する
このレシピを見るにはサインインする必要があります。ここをクリックしてサインインする。
|
|
|
レシピをもっと探す
|
食事の種類で絞り込む
昼食
最新のレシピ
甘くて美味しいおつまみ。
|
しっとり柔らかくて繊維質が豊富なスナック。
|
これらのスコーンは柔らかく、美味しく、とても簡単に作れます。
|
簡単で甘くて美味しい。
|
|
レシピを投稿
栄養のまとめ:
|
|
Meatballsの1サービングあたりのカロリーは273あります。
|
|
カロリーの内訳 28% 脂質, 25% 炭水化物, 47% たんぱく質. |
|
栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
1141 kj
273 kcal
たんぱく質
30.58g
脂質
8.01g
飽和脂肪
3.29g
トランス脂肪
0g
多価不飽和脂肪
0.218g
一価不飽和脂肪
0.452g
コレステロール
46mg
炭水化物
16.02g
糖分
10.15g
食物繊維
1.5g
ナトリウム
549mg
カリウム
198mg
カロリーの内訳
炭水化物 (25%)
脂質 (28%)
たんぱく質 (47%)
|
|
|