評価:
FatSecret会員の平均評価
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A light version of yummy classic.
材料
調理方法
- Preheat oven to 400 °F (200 °C).
- Cut ribs in half, making pork fingers.
- Place pork fingers in an oven proof dish and bake in oven for 20 minutes.
- Mix together thoroughly BBQ sauce and vinegar.
- Coat ribs with sauce and continue to bake for 10 more minutes.
339人のメンバーがこのレシピを料理帳に追加しました。
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評価
I think you probably need more sauce than just two table spoons of bbq and four of Apple cider vinegar. Otherwise they dry out really easily in the oven.
2015年 06月 28日 投稿者: smrowmrow
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I made this for my parents and I. However, I used J.E.S Korean BBQ [less calories than Kraft] (http://www.fatsecret.com/Diary.aspx?pa=fjrd&rid=220306) sauce gave it a lil bit of a kick. Very good.
2015年 04月 22日 投稿者: melodybarturen
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These were great...my husband and I both loved them. They were very tender and full of flavor.
2012年 07月 27日 投稿者: 3Dugans
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栄養のまとめ:
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BBQ Pork Fingersの1サービングあたりのカロリーは135あります。
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カロリーの内訳 43% 脂質, 12% 炭水化物, 45% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
566 kj
135 kcal
たんぱく質
14.57g
脂質
6.24g
飽和脂肪
2.14g
多価不飽和脂肪
0.643g
一価不飽和脂肪
2.805g
コレステロール
48mg
炭水化物
4g
糖分
3.33g
食物繊維
0g
ナトリウム
141mg
カリウム
257mg
カロリーの内訳
炭水化物 (12%)
脂質 (43%)
たんぱく質 (45%)
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