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A healthy, fresh, colourful vegetable stir-fry.
材料
調理方法
- Heat broth in a stainless steel wok or 12" skillet.
- Stir-fry onion for 2 minutes in broth over medium-high heat stirring constantly.
- Add red bell pepper and mushrooms. Continue to stir-fry for another 2 minutes.
- Add garlic and ginger and continue to cook stirring for another 3 minutes.
- Add cabbage and remaining ingredients and cook for another 2 minutes.
- Sprinkle with sesame seeds.
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栄養のまとめ:
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Vegetable Stir-Fryの1サービングあたりのカロリーは94あります。
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カロリーの内訳 18% 脂質, 61% 炭水化物, 22% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
391 kj
94 kcal
たんぱく質
5.52g
脂質
2.03g
飽和脂肪
0.316g
トランス脂肪
0g
多価不飽和脂肪
0.963g
一価不飽和脂肪
0.572g
コレステロール
0mg
炭水化物
15.5g
糖分
6.07g
食物繊維
3.4g
ナトリウム
572mg
カリウム
357mg
カロリーの内訳
炭水化物 (60%)
脂質 (18%)
たんぱく質 (22%)
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