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量:
12 分量
準備時間:
20 分
調理時間:
10 分
食事の種類:
パンとオーブン焼き料理
評価:
Average FatSecret member ranking FatSecret会員の平均評価
投稿者: Litegal1

Whole Wheat English Muffins

Homemade English muffins at their best.

材料

調理方法

  1. Warm water to 110 °F (45 °C). Add yeast and sugar, stir to dissolve, and let rest for 5 to 10 minutes.
  2. In large mixer, combine yeast mixture, honey, milk, and melted butter. Add 1 cup wheat flour and 1/2 cup bread flour. Stir vigorously for 2 minutes.
  3. Switch to dough hook (or hand knead), add remaining flour, and knead until soft pliable dough is formed. You may need to add up to an additional half cup of flour depending on humidity and weather.
  4. Place in greased bowl, cover with damp towel, and set to rise for 1 hour. Carefully remove dough from bowl - do not punch down - and roll to 1/2" thickness. Cut with 3" cutter.
  5. Generously sprinkle cornmeal on ungreased baking sheets. Cover with wax paper and set to rise an additional 30-45".
  6. Preheat griddle to 325 °F (160 °C). Sprinkle griddle with more cornmeal.
  7. Toast on griddle approximately 8-12 minutes, each side, or until golden brown. Let cool on rack. Split with fork when ready to toast.
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パンとオーブン焼き料理

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投稿者: waiwey333
あっという間に作れる美味しい低カロリースープ。
投稿者: Bunchooo
これらのスコーンは柔らかく、美味しく、とても簡単に作れます。
投稿者: Bunchooo
準備が簡単な料理。
簡単でふわふわで美味しいです。

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栄養のまとめ:

Whole Wheat English Muffinsの1サービングあたりのカロリーは131あります。
カロリーの内訳 17% 脂質, 71% 炭水化物, 12% たんぱく質.

栄養成分
分量
1サービングあたり
1サービングあたり
エネルギー
549 kj
131 kcal
たんぱく質
4.18g
脂質
2.54g
飽和脂肪
1.36g
トランス脂肪
0g
多価不飽和脂肪
0.278g
一価不飽和脂肪
0.598g
コレステロール
6mg
炭水化物
23.65g
糖分
3.7g
食物繊維
1.8g
ナトリウム
126mg
カリウム
95mg
7%
1日の摂取目安*
(131 cal)
7% 1日の摂取目安
カロリーの内訳
 
炭水化物 (71%)
 
脂質 (17%)
 
たんぱく質 (12%)
*1日の摂取目安の2000カロリーに基づく

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