評価:
FatSecret会員の平均評価
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A healthy, low fat alternative to pumpkin pie.
材料
調理方法
- Mix all ingredients together well.
- Divide into two ramekins.
- Bake at 350 °F (175 °C) for 50-55 minutes.
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評価
This recipe has 20 net carbs per serving, it is not at all Atkins friendly.
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栄養のまとめ:
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Pumpkin Pie Custardの1サービングあたりのカロリーは166あります。
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カロリーの内訳 20% 脂質, 64% 炭水化物, 16% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
695 kj
166 kcal
たんぱく質
6.88g
脂質
3.83g
飽和脂肪
1.251g
多価不飽和脂肪
0.256g
一価不飽和脂肪
0.714g
コレステロール
83mg
炭水化物
28.1g
糖分
13.12g
食物繊維
7.3g
ナトリウム
46mg
カリウム
28mg
カロリーの内訳
炭水化物 (64%)
脂質 (20%)
たんぱく質 (16%)
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