私の料理帳に追加
食事日記に追加
量:
4 分量
準備時間:
10 分
調理時間:
15 分
食事の種類:
おかず
評価:
Average FatSecret member ranking FatSecret会員の平均評価
投稿者: mrsjohnson0317

Caramelized Brussels Sprouts

Brussel sprout haters will be sure to change their mind after enjoying this fantastic dish.

材料

調理方法

  1. Cut off the brown ends of the brussels sprouts and pull off any yellow outer leaves. Cut them in half. Slice a medium onion in to long strips.
  2. Coat the bottom of your skillet with olive oil and set on medium-high heat.
  3. Add onions and brussels sprouts and stir. Make sure to coat as much of the vegetables as possible. Season with salt and pepper to taste. Garlic is great in this as well.
  4. Constantly stir sprouts and onions to avoid burning.
  5. Brussels sprouts will wilt and leaves will turn black and brown this is a good thing.
  6. Continue to cook and stir veggies until onions are clear and sprouts are soft.
  7. Serve hot. No butter needed!
1448人のメンバーがこのレシピを料理帳に追加しました。
 

評価 
winner! so delicious!
user vote
2020年 11月 18日 投稿者: ericaemmel
I chop up my brussels sprouts in the food processor. They cook faster, brown more, and my family--former haters--love them!
user vote
2019年 08月 7日 投稿者: katharsiss
I absolutely loved this recipe! Even my husband, who hates brussels sprouts, said they were tolerable to eat this way! Major victory!! I will definitely be throwing this recipe into the mix. Next time, I would like to try a little bit of Mrs. Dash too.
user vote
2016年 01月 16日 投稿者: swray417
I really enjoy making and eating this dish. One thing I do a little differently is, I place all the sprouts in the pan flat (cut) side down then put a lid on and cook them that way. The flat part gets nice and crispy. Leaving a lid on helps soften the rest of the sprout. I hated sprouts until I found this method of cooking them.
user vote
2014年 04月 9日 投稿者: bigbassbrent
The best way I find to eat Brussels sprouts is roasting and I've done it a couple of ways with olive oil and vanilla bean and the other olive oil with a onion and a little panchetta (?spell) they get crispy not mushy and delish but that is THE only way I will eat them lol
user vote
2013年 10月 22日 投稿者: Sjwildes
Brussels sprouts are also good on the grill
user vote
2013年 07月 25日 投稿者: Flavas
This is one of my favorite veggie recipes ever - I actually never tried it with onion before, will give it a shot. I also use way less olive oil (just enough to moisten the sprouts) - but that's just my personal taste :)
user vote
2013年 06月 13日 投稿者: Tamaralynn0480
Absolutely yes! just go a little lighter on the oil. You can "oil masssage" with hands to coat and cover and use less oil in pan. A cast iron works well. I would use the oven as someone suggested. Maybe cook the onions separate & add in later.
user vote
2013年 03月 25日 投稿者: Miss Julia
Very quick to make and flavorful, this is a keeper!
user vote
2013年 03月 13日 投稿者: RavenSoul69
It sounds very good-something I will try.
user vote
2013年 02月 8日 投稿者: fluffy0323
33件のうち1-10件を表示

     
 

このレシピを評価する



このレシピを見るにはサインインする必要があります。ここをクリックしてサインインする。
 

レシピをもっと探す

食事の種類で絞り込む

おかず

最新のレシピ

投稿者: リナピン
たんぱく質たっぷりの手軽で美味しい一品。
簡単でふわふわで美味しいです。
投稿者: Aile782
シンプルな材料で作る簡単で満足感のあるスープ。
投稿者: mrnk0502
甘くて美味しくヘルシーなおやつ。

レシピを投稿

栄養のまとめ:

Caramelized Brussels Sproutsの1サービングあたりのカロリーは131あります。
カロリーの内訳 67% 脂質, 26% 炭水化物, 7% たんぱく質.

栄養成分
分量
1サービングあたり
1サービングあたり
エネルギー
548 kj
131 kcal
たんぱく質
2.55g
脂質
10.35g
飽和脂肪
1.447g
多価不飽和脂肪
1.185g
一価不飽和脂肪
7.409g
コレステロール
0mg
炭水化物
8.98g
糖分
2.72g
食物繊維
2.9g
ナトリウム
95mg
カリウム
301mg
7%
1日の摂取目安*
(131 cal)
7% 1日の摂取目安
カロリーの内訳
 
炭水化物 (26%)
 
脂質 (67%)
 
たんぱく質 (7%)
*1日の摂取目安の2000カロリーに基づく

アプリを入手
    
© 2024FatSecret。無断複写・複製・転載を禁じます。