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量:
6 分量
準備時間:
15 分
食事の種類:
おかず
サラダとサラダドレッシング
おやつ
評価:

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投稿者: krstnlyn

Seafood Salad

Shrimp and crab salad suitable for mixing with pasta, on roll or crackers. Can also be used as a dip.

材料

調理方法

  1. Make sure all ingredients are thawed but still cool.
  2. Drain any liquid from shrimp or crab meat (you can use real crab meat if you prefer).
  3. Mince or chop shrimp and crab to personal preference (try a combination of minced, finely chopped and loosely chopped).
  4. Mix all ingredients.
  5. To serve put on crackers, put the mixture on a bun/roll for a sub. Serve on top of a tossed salad or you can cook pasta and mix it in.
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甘くて美味しいおつまみ。

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栄養のまとめ:

Seafood Saladの1サービングあたりのカロリーは161あります。
カロリーの内訳 64% 脂質, 16% 炭水化物, 20% たんぱく質.

栄養成分
分量
1サービングあたり
1サービングあたり
エネルギー
672 kj
160 kcal
たんぱく質
8.05g
脂質
11.23g
飽和脂肪
1.502g
トランス脂肪
0g
多価不飽和脂肪
6.004g
一価不飽和脂肪
2.502g
コレステロール
44mg
炭水化物
6.17g
糖分
1.78g
食物繊維
0.1g
ナトリウム
414mg
カリウム
10mg
8%
1日の摂取目安*
(160 cal)
8% 1日の摂取目安
カロリーの内訳
 
炭水化物 (16%)
 
脂質 (64%)
 
たんぱく質 (20%)
*1日の摂取目安の2000カロリーに基づく

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