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量:
8 分量
準備時間:
5 分
調理時間:
15 分
食事の種類:
おかず
評価:

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投稿者: ErinG51087

Mac N Cheese

Homemade macaroni and cheese.

材料

調理方法

  1. Boil pasta according to package directions.
  2. Melt butter in a saucepan, add flour and stir until combined. Add milk and cook for 1-2 minutes until thickened. Add cheese and stir until melted. Add ground mustard and season with salt and pepper to taste.
  3. Stir pasta into sauce and serve.
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栄養のまとめ:

Mac N Cheeseの1サービングあたりのカロリーは313あります。
カロリーの内訳 39% 脂質, 42% 炭水化物, 18% たんぱく質.

栄養成分
分量
1サービングあたり
1サービングあたり
エネルギー
1308 kj
313 kcal
たんぱく質
14.23g
脂質
13.55g
飽和脂肪
7.233g
トランス脂肪
0g
多価不飽和脂肪
0.213g
一価不飽和脂肪
3.695g
コレステロール
36mg
炭水化物
32.93g
糖分
4.59g
食物繊維
1.6g
ナトリウム
228mg
カリウム
198mg
16%
1日の摂取目安*
(313 cal)
16% 1日の摂取目安
カロリーの内訳
 
炭水化物 (43%)
 
脂質 (39%)
 
たんぱく質 (18%)
*1日の摂取目安の2000カロリーに基づく

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