評価:
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Pork patties for a hamburger or to just eat plain.
材料
調理方法
- With a vegetable peeler, shave about half of the parmesan into thin strips; set aside.
- Finely shred remaining parmesan (should yield about 1/4 cup).
- In a large bowl combine ground pork, finely shredded parmesan, pepper, garlic salt, and oregano.
- Form mixture into four 3/4" thick patties.
- Pre-heat broiler. Place patties on the unheated rack of a broiler pan.
- Broil 3 to 4" from heat for 12-14 minutes or until done and juices run clear, turning once halfway through broiling.
- Top each pattie with tomato slices and strips of parmesan. Broil 1 minute more.
- Top patties with basil.
181人のメンバーがこのレシピを料理帳に追加しました。
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評価
this dissapered.. sorry ..I would chop the basil fine and add it to the pattie..
this is perfect for Low Carb..
thanks
2012年 07月 26日 投稿者: SJWNana
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fat content too high for a traditional WW (28g)
2011年 10月 2日 投稿者: mbc4767
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栄養のまとめ:
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Parmesan Pork Pattiesの1サービングあたりのカロリーは374あります。
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カロリーの内訳 69% 脂質, 4% 炭水化物, 27% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
1565 kj
374 kcal
たんぱく質
25.33g
脂質
28.25g
飽和脂肪
11.408g
多価不飽和脂肪
2.428g
一価不飽和脂肪
11.926g
コレステロール
94mg
炭水化物
3.89g
糖分
1.52g
食物繊維
1.2g
ナトリウム
283mg
カリウム
502mg
カロリーの内訳
炭水化物 (4%)
脂質 (69%)
たんぱく質 (27%)
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