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量:
6 分量
準備時間:
15 分
調理時間:
20 分
食事の種類:
汁物
主食
評価:

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投稿者: ADeborah

Fish Stew Brodetto

Broth based fish stew.

材料

調理方法

  1. Sauté chopped vegetables in oil on medium-high heat. Cook until soft, 5-10 minutes.
  2. Add wine, broth and tomatoes. Bring to a boil then add the cubed raw fish. Cook over medium heat for 4-5 minutes or until fish looks opaque.
  3. Take off heat and add parsley. Serve with a sprinkle of Parmesan cheese and a hearty piece of bread for a nice meal.
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汁物 主食

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投稿者: リナピン
たんぱく質たっぷりの手軽で美味しい一品。
投稿者: Bunchooo
準備が簡単な料理。
投稿者: わなか
しっとり柔らかくて繊維質が豊富なスナック。
投稿者: mrnk0502
甘くて美味しくヘルシーなおやつ。

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栄養のまとめ:

Fish Stew Brodettoの1サービングあたりのカロリーは282あります。
カロリーの内訳 34% 脂質, 28% 炭水化物, 39% たんぱく質.

栄養成分
分量
1サービングあたり
1サービングあたり
エネルギー
1178 kj
282 kcal
たんぱく質
24.02g
脂質
9.19g
飽和脂肪
1.474g
トランス脂肪
0g
多価不飽和脂肪
0.801g
一価不飽和脂肪
4.958g
コレステロール
60mg
炭水化物
17g
糖分
9.43g
食物繊維
3.9g
ナトリウム
1310mg
カリウム
708mg
14%
1日の摂取目安*
(282 cal)
14% 1日の摂取目安
カロリーの内訳
 
炭水化物 (27%)
 
脂質 (34%)
 
たんぱく質 (39%)
*1日の摂取目安の2000カロリーに基づく

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