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Broth based fish stew.
材料
調理方法
- Sauté chopped vegetables in oil on medium-high heat. Cook until soft, 5-10 minutes.
- Add wine, broth and tomatoes. Bring to a boil then add the cubed raw fish. Cook over medium heat for 4-5 minutes or until fish looks opaque.
- Take off heat and add parsley. Serve with a sprinkle of Parmesan cheese and a hearty piece of bread for a nice meal.
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栄養のまとめ:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Fish Stew Brodettoの1サービングあたりのカロリーは282あります。
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
カロリーの内訳 34% 脂質, 28% 炭水化物, 39% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
1178 kj
282 kcal
たんぱく質
24.02g
脂質
9.19g
飽和脂肪
1.474g
トランス脂肪
0g
多価不飽和脂肪
0.801g
一価不飽和脂肪
4.958g
コレステロール
60mg
炭水化物
17g
糖分
9.43g
食物繊維
3.9g
ナトリウム
1310mg
カリウム
708mg
カロリーの内訳
炭水化物 (27%)
脂質 (34%)
たんぱく質 (39%)
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