Cheese and Vegetable Stuffed Peppers
評価:
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Cheese and Vegetable Stuffed Peppers
A great side dish or starter to brighten up your plate.
材料
調理方法
- Preheat the oven to a medium-high heat.
- Cut the yellow pepper in half, and scoop out the seeds.
- Lay the pepper halfs on their sides, to make two 'dishes'.
- Chop the remaining ingredients and put them into the yellow pepper 'dishes'.
- Place the peppers in a baking tray, with a tiny amount of water (to prevent sticking to the pan and drying out).
- Put the peppers in the oven and bake for about 15-20 minutes or until the peppers are soft and the cheese has melted and gone crispy on top.
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評価
sounds yum, gona make it!
2012年 01月 19日 投稿者: Maameeo
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Very good, should use reduced fat mozzarella.
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栄養のまとめ:
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Cheese and Vegetable Stuffed Peppersの1サービングあたりのカロリーは143あります。
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カロリーの内訳 40% 脂質, 36% 炭水化物, 24% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
599 kj
143 kcal
たんぱく質
9.16g
脂質
6.84g
飽和脂肪
3.796g
多価不飽和脂肪
0.41g
一価不飽和脂肪
1.874g
コレステロール
22mg
炭水化物
13.87g
糖分
4.76g
食物繊維
3.3g
ナトリウム
185mg
カリウム
609mg
カロリーの内訳
炭水化物 (36%)
脂質 (40%)
たんぱく質 (24%)
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