Pasta with Ricotta, Broccoli and Tomatoes
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Pasta with Ricotta, Broccoli and Tomatoes
This simple and inexpensive whole wheat pasta meal is creamy without feeling heavy like an Alfredo sauce.
材料
調理方法
- Prepare whole-wheat pasta noodles per package directions.
- While cooking, steam the broccoli and slice the grape tomatoes into halves and set both aside.
- After draining the pasta, immediately stir in the ricotta so it melts over the pasta. Stir in the broccoli and tomatoes.
- Add salt and pepper to taste and red pepper flakes for zip!
- Note: despite the simple ingredients list, these nutrient-packed foods provide whole grains, fiber and calcium.
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評価
I'd try it, the numbers are about right, but I would use corn pasta not wheat pasta.
Kate 1962
2011年 09月 26日 投稿者: kate1962
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栄養のまとめ:
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Pasta with Ricotta, Broccoli and Tomatoesの1サービングあたりのカロリーは373あります。
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カロリーの内訳 19% 脂質, 62% 炭水化物, 19% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
1560 kj
373 kcal
たんぱく質
19.37g
脂質
8.77g
飽和脂肪
4.27g
トランス脂肪
0g
多価不飽和脂肪
0.199g
一価不飽和脂肪
0.397g
コレステロール
23mg
炭水化物
63.4g
糖分
5.26g
食物繊維
10.7g
ナトリウム
339mg
カリウム
218mg
カロリーの内訳
炭水化物 (62%)
脂質 (19%)
たんぱく質 (19%)
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