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量:
12 分量
準備時間:
10 分
調理時間:
20 分
食事の種類:
朝食
評価:

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投稿者: rhondee

Keto Egg Muffin

Keto muffins with eggs, cheese and sausage.

材料

調理方法

  1. Preheat oven to 350 °F (175 °C).
  2. Crack eggs and add salt and pepper.
  3. Butter or spray the bottom of a muffin pan.
  4. Add cheese to the bottom of pan.
  5. Add sausage.
  6. Pour over beaten eggs.
  7. Top with cheese.
  8. Bake for 20 minutes.
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栄養のまとめ:

Keto Egg Muffinの1サービングあたりのカロリーは148あります。
カロリーの内訳 70% 脂質, 1% 炭水化物, 28% たんぱく質.

栄養成分
分量
1サービングあたり
1サービングあたり
エネルギー
621 kj
148 kcal
たんぱく質
10.5g
脂質
11.5g
飽和脂肪
4.167g
トランス脂肪
0g
コレステロール
205mg
炭水化物
0.5g
糖分
0g
食物繊維
0g
ナトリウム
240mg
カリウム
70mg
7%
1日の摂取目安*
(148 cal)
7% 1日の摂取目安
カロリーの内訳
 
炭水化物 (2%)
 
脂質 (70%)
 
たんぱく質 (28%)
*1日の摂取目安の2000カロリーに基づく

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