評価:
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投稿者: webms
Pumpkin Custards
Tastes just like pumpkin pie but without the guilt or fat.
材料
調理方法
- In a medium mixing bowl, beat egg whites till foamy.
- Stir in canned pumpkin, evaporated skim milk, sugar, cinnamon, ginger, allspice and salt.
- Place four 6 ounce custard cups or ramekins in a shallow baking pan. Pour pumpkin mixture into cups.
- Place the baking pan containing the cups on the oven rack. Pour boiling water around custard cups in baking pan to depth of 1".
- Bake in a 325° F (160° C) oven for 35 to 40 minutes or till a knife inserted near the center comes out clean.
- Remove custard cups from water. Serve warm or chilled. If desired, garnish with fat free dessert topping.
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評価
A great alternative to pumpkin pie, will be making this a ton this holiday season!
2008年 10月 17日 投稿者: FeeBeeBud
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栄養のまとめ:
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Pumpkin Custardsの1サービングあたりのカロリーは104あります。
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カロリーの内訳 3% 脂質, 75% 炭水化物, 23% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
436 kj
104 kcal
たんぱく質
6.11g
脂質
0.31g
飽和脂肪
0.151g
多価不飽和脂肪
0.015g
一価不飽和脂肪
0.054g
コレステロール
2mg
炭水化物
20.25g
糖分
17.04g
食物繊維
1.9g
ナトリウム
269mg
カリウム
315mg
カロリーの内訳
炭水化物 (74%)
脂質 (3%)
たんぱく質 (23%)
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