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量:
9 分量
準備時間:
20 分
調理時間:
30 分
食事の種類:
おかず
昼食
評価:
Average FatSecret member ranking FatSecret会員の平均評価
投稿者: Chenyne1

Roasted Harvest Vegetables

Really good and easy to prepare vegetables.

材料

調理方法

  1. Place vegetables in a large bowl. Combine the remaining ingredients; drizzle over vegetables and toss to coat. Transfer to two greased 15" x 10" x 1" baking pans.
  2. Bake, uncovered, at 400° F (200° C) for 30-35 minutes or until tender, stirring occasionally.
  3. Note: based on a recipe from Taste of Home magazine by Amy Loga.
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評価 
I really loved this recipe, it tastes fabulous! I changed it a little based on what I had in the house. I used 1/4 tsp of pepper, 1/4 tsp of garlic salt, 4 tbls of light olive oil, 1 onion, 3 potatoes, baby carrots and 1 pkg of frozen broccoli florets. I also baked it or 45 min.
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2012年 10月 19日 投稿者: Jeanettekm
Very good, definately will make again!!
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2012年 05月 3日 投稿者: Jakeuwell
I very much enjoyed this! Veggies turned out perfect. I will definitely make this again. :)
user vote
2011年 03月 14日 投稿者: brittantom

     
 

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投稿者: mihiro7
味噌ポン酢でシンプルに味わい深い一品。
投稿者: sumi2854
これらのパンケーキはとても美味しく、蜂蜜で釉薬をかけています。

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栄養のまとめ:

Roasted Harvest Vegetablesの1サービングあたりのカロリーは192あります。
カロリーの内訳 29% 脂質, 62% 炭水化物, 8% たんぱく質.

栄養成分
分量
1サービングあたり
1サービングあたり
エネルギー
802 kj
192 kcal
たんぱく質
4.18g
脂質
6.38g
飽和脂肪
0.906g
多価不飽和脂肪
0.783g
一価不飽和脂肪
4.399g
コレステロール
0mg
炭水化物
30.74g
糖分
4.25g
食物繊維
4.2g
ナトリウム
102mg
カリウム
929mg
10%
1日の摂取目安*
(192 cal)
10% 1日の摂取目安
カロリーの内訳
 
炭水化物 (63%)
 
脂質 (29%)
 
たんぱく質 (8%)
*1日の摂取目安の2000カロリーに基づく

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